Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 23g46kcal4.4g0g3.2g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)7g13kcal1.3g0g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.3g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Tomaattimurska 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g138kcal12.6g0.6g9.2g0.2g
Valittu annoskoko42g69kcal6.3g0.3g4.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g35kcal3.2g0.2g2.3g0.1g
Arvot/100g100g166kcal15.1g0.7g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330164