Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 17g7.1kcal1.7g0.1g0g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g11g61kcal1.1g4.1g4.2g0g
Semper mangoa soseena11g5.6kcal0g1.4g0g0g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g165kcal5.6g15.6g8.4g0g
Valittu annoskoko42g83kcal2.8g7.8g4.2g0g
Annoskoko puolitettuna21g41kcal1.4g3.9g2.1g0g
Arvot/100g100g198kcal6.7g18.7g10g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658