Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 15g4.2kcal0.2g0.6g0g0.3g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g7.5g11kcal1.3g0g0.7g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.6g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g34kcal3.2g1.2g1.6g0.6g
Valittu annoskoko42g17kcal1.6g0.6g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g9kcal0.8g0.3g0.4g0.2g
Arvot/100g100g40kcal3.8g1.4g1.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704