Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g20g10kcal0.3g1.5g0.3g0.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 16g35kcal2.7g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g91kcal6.2g3.4g6g0.4g
Valittu annoskoko42g46kcal3.1g1.7g3g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g23kcal1.6g0.9g1.5g0.1g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811