Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2.1g0g1.1g0g
Kaali, valkokaali22g4.6kcal0.3g0.7g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.1g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 1.1g3.5kcal0.1g0.7g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g76kcal5g3.4g4.4g1.4g
Valittu annoskoko42g38kcal2.5g1.7g2.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna21g19kcal1.3g0.9g1.1g0.4g
Arvot/100g100g90kcal6g4.1g5.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423