Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 28g16kcal0.5g3.7g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen5.3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Dijonsinappi, Maille, Original0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Viinietikka 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g63kcal1g8.2g2.8g0.8g
Valittu annoskoko42g32kcal0.5g4.1g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g16kcal0.3g2.1g0.7g0.2g
Arvot/100g100g75kcal1.2g9.8g3.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848