Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 18g4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore5.3g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g30kcal0.6g1.6g2.4g0.8g
Valittu annoskoko42g15kcal0.3g0.8g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g8kcal0.2g0.4g0.6g0.2g
Arvot/100g100g36kcal0.7g1.9g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839