Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g3.7g12kcal0.4g2.4g0.1g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g19g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 6.2g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g66kcal3.2g10g1.4g1g
Valittu annoskoko42g33kcal1.6g5g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g16kcal0.8g2.5g0.4g0.3g
Arvot/100g100g78kcal3.8g11.9g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274