Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Oivariini, 60 (100g)1g5.4kcal0g0g0.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl14g48kcal0.3g0.4g4.9g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g14g3.4kcal0.3g0.4g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g132kcal1.4g2g13g0.8g
Valittu annoskoko42g66kcal0.7g1g6.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g33kcal0.4g0.5g3.3g0.2g
Arvot/100g100g158kcal1.7g2.4g15.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957