Tulinen kanakeitto

Flunssantappaja nro 1. :)

1. Kuori kaikki vihannekset ja paloittele sopivan pieniksi
2. Laita kattilaan vesi ja vihannekset kiehumaan ja lisää kanaliemikuutio
3. Lisää paloiteltu chili, raastettu inkivääri ja valkosipuli, sekä soijakastike oman maun mukaan
4. Paista suikaloitu broileri voissa ja öljyssä kunnes kunnolla ruskea paistopinta
5. Lisää broilerit ja kerma kattilaan
6. Anna kiehua vielä 20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Inezi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Nauris 56g15kcal0.6g2.4g0.2g1.1g
Porkkana 39g13kcal0.2g2.2g0.1g1g
Fenkoli, annos 100g38g12kcal0.5g2.8g0.1g1.2g
Chili paprika punainen1.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu6g4.8kcal0.1g1.1g0g0.1g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 1.4g4.5kcal0.1g0.2g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.3g9kcal0g0g1g0g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)3.8g3.1kcal0.4g0.4g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%41g45kcal1.1g1.1g4.1g0g
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)89g100kcal20.5g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana821g450kcal48g22.6g18.2g7g
Valittu annoskoko410g225kcal24g11.3g9.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna205g113kcal12g5.7g4.6g1.8g
Arvot/100g100g55kcal5.8g2.8g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205266