Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 50g14kcal0.6g2g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g38g71kcal6g0.2g5.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka8.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Lehtiselleri 2.6g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g43g26kcal0.7g5.6g0g0.4g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana821g238kcal15g18.4g10.6g4.2g
Valittu annoskoko411g119kcal7.5g9.2g5.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna205g60kcal3.8g4.6g2.7g1.1g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.2g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254472