Feta-Edam KurkkuTomsuPerussalaatti

Choppaa vihannekset ja juustot

Muista puhdistaa siemenkodat paprikoista ja pestä vihannekset vedellä ennen käyttöä.

Lisää mausteita kuten:
Valkosipulirouhe
Mustapippurirouhe
Oregano
Rakuuna varovasti

ja laita halutessasi pieni määrä oliiviöljyä tai sitruunarypsiöljyä..

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore1000g100kcal6g16.9g1g7g
Tomaatti 1250g285kcal7g43.1g3.7g17.5g
Paprika keltainen 850g256kcal8g43.4g1.7g17g
Fetajuusto Apetina 8 %500g750kcal80g0g40g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g500g1325kcal140g0g85g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8200g5431kcal482g206.8g262.8g83g
Valittu annoskoko4100g2716kcal241g103.4g131.4g41.5g
Annoskoko puolitettuna2050g1358kcal120.5g51.7g65.7g20.8g
Arvot/100g100g66kcal5.9g2.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235720