Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g800g1361kcal160.1g0g80g0g
Voi 106g769kcal1.3g0.4g86.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.3g91g1.6g4.6g
Vesi, vesijohtovesi 1201g0kcal0g0g0g0g
Voi 112g813kcal1.3g0.4g91.1g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1001g427kcal33.8g48g10g0g
Juustoraaste emmental punaleima350g1366kcal101.5g0g105.1g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras400g1401kcal52g280.1g6g12g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8200g13166kcal726.6g839.8g760g33.2g
Valittu annoskoko4100g6583kcal363.3g419.9g380g16.6g
Annoskoko puolitettuna2050g3291kcal181.7g210g190g8.3g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273594