Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1314g316kcal23.8g28.9g3.9g30.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g613g172kcal3.7g36.5g1.2g15.3g
Basilika, kuivattu 5.3g13kcal0.8g1.1g0.2g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 1752g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl350g596kcal63.1g4.9g35g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g47g418kcal0g0g47.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8204g3071kcal185.8g149g175.4g96g
Valittu annoskoko4102g1535kcal92.9g74.5g87.7g48g
Annoskoko puolitettuna2051g768kcal46.5g37.3g43.9g24g
Arvot/100g100g37kcal2.3g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125104