Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto699g2377kcal139.8g0g202.8g0g
Sipuli 466g141kcal5.8g22.4g0.9g7.9g
Parsakaali brokkoli 2331g817kcal107.7g45.4g7g58.3g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)93g252kcal11.2g12.1g17.7g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g466g1482kcal10.7g14g153.8g0g
Valkosipuli 47g51kcal3.7g7.6g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8204g10240kcal557.8g203g765g134.4g
Valittu annoskoko4102g5120kcal278.9g101.5g382.5g67.2g
Annoskoko puolitettuna2051g2560kcal139.5g50.8g191.3g33.6g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036