Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g500g495kcal44g35g18g4g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g1401g2381kcal280.1g0g140.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2201g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8204g5753kcal648.2g70g316.2g8g
Valittu annoskoko4102g2876kcal324.1g35g158.1g4g
Annoskoko puolitettuna2051g1438kcal162.1g17.5g79.1g2g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505