TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)313g845kcal23.5g153.3g15.6g31.3g
Korppujauho 150g551kcal15.8g112.7g1.5g8g
Vesi903g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 331g472kcal41.4g1g33.9g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g2407g3129kcal505.5g0g168.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8208g9994kcal1172.4g534g439g78.6g
Valittu annoskoko4104g4997kcal586.2g267g219.5g39.3g
Annoskoko puolitettuna2052g2499kcal293.1g133.5g109.8g19.7g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808