Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g1446g3182kcal274.8g0g245.9g0g
Sika-nautajauheliha723g1598kcal126.6g0g122.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 723g464kcal23.1g34.9g25.3g0.1g
Kananmuna kuoreton 398g567kcal49.7g1.2g40.8g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g362g109kcal3.6g14.5g1.1g0g
Nokkonen (100g)181g65kcal10.7g2.4g1.3g7.4g
Korppujauho 90g331kcal9.5g67.7g0.9g4.8g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g181g546kcal32.4g87.7g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8208g13724kcal1060.8g416.8g880g24.6g
Valittu annoskoko4104g6862kcal530.4g208.4g440g12.3g
Annoskoko puolitettuna2052g3431kcal265.2g104.2g220g6.2g
Arvot/100g100g167kcal12.9g5.1g10.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813