Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 250g209kcal3.2g10.7g15.9g5.5g
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)25g32kcal2.7g0.1g2.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Kasvisliemikuutio 2.7g8.4kcal0.3g0.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana822g1062kcal48.4g25.6g82.8g11.8g
Valittu annoskoko411g531kcal24.2g12.8g41.4g5.9g
Annoskoko puolitettuna206g266kcal12.1g6.4g20.7g3g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246064