Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 205g230kcal43.2g0g6.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 5.8g6.3kcal0.5g1g0g0.1g
Sipuli 23g7.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana823g486kcal88g4.2g12.2g1g
Valittu annoskoko411g243kcal44g2.1g6.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna206g122kcal22g1.1g3.1g0.3g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564