Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 175g342kcal32.7g0g23.6g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g73g26kcal1.8g3.4g0.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)73g62kcal0.7g2.6g5.1g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%58g47kcal1.9g3.5g2.9g0g
Sipuli 32g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana822g971kcal75g22g64.2g1g
Valittu annoskoko411g486kcal37.5g11g32.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna206g243kcal18.8g5.5g16.1g0.3g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329