Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.1g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)2.2g1.5kcal0g0.2g0.1g0g
Currytahna punainen (Pirkka)2.2g5.7kcal0g0.2g0.5g0g
Pirkka luomu tomaattimurska219g66kcal3.1g14.2g1.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 131g174kcal11.1g23.1g2.6g6.6g
Hunaja 8.7g29kcal0g7.1g0g0g
Viinietikka 13g2.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana822g686kcal29.4g93.4g21g14.2g
Valittu annoskoko411g343kcal14.7g46.7g10.5g7.1g
Annoskoko puolitettuna206g172kcal7.4g23.4g5.3g3.6g
Arvot/100g100g84kcal3.6g11.4g2.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570