Eevaliin perinteinen jauhelihasoosi

Paista jauheliha öljyssä pannulla kypsäksi.

Ripottele sekaan jauhot ja anna niiden imeytyä jauhelihaan ja ruskistua hieman.

Lisää (vedenkeittimellä kiehuvaksi lämmitetty) vesi ja yksi liemikuutio, sekoittele ja anna kiehua alhaisella lämmöllä noin 5 minuuttia tai vähän kauemminkin.

Lisää kerma ja mausta makusi mukaan esim.

valkopippurilla, mustapippurilla, paprikajauheella,
suolaa ei tarvitse juuri lisätä koska liemikuutio on suolainen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman180g306kcal21.6g0g18g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)4.9g14kcal0.5g0.9g0.9g0g
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)112g67kcal1.1g5.1g4.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g46kcal1.4g9.4g0.2g0.5g
Rypsiöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana823g1065kcal49.2g30.8g69.6g1g
Valittu annoskoko412g533kcal24.6g15.4g34.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna206g266kcal12.3g7.7g17.4g0.3g
Arvot/100g100g129kcal6g3.7g8.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305475