Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1333g1852kcal253.2g0g93.3g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)1333g400kcal14.7g72g2.7g0g
Sipuli 267g81kcal3.3g12.8g0.5g4.5g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g1066g1045kcal22.4g149.2g39.4g0g
Rypsiöljy 67g589kcal0g0g66.6g0g
Basilika, tuore 35g9kcal1.1g0.4g0.3g0.6g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)13g13kcal1g2.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8224g7978kcal591.4g473.4g405.8g10.8g
Valittu annoskoko4112g3989kcal295.7g236.7g202.9g5.4g
Annoskoko puolitettuna2056g1995kcal147.9g118.4g101.5g2.7g
Arvot/100g100g97kcal7.2g5.8g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210