Kevyt pizzapohja

Sekoita jauhoihin 2,5 tl kuivahiivaa, ja sen jälkeen lämmin vesi, käsin sekoittaen.

Lopuksi lisää 2tl oliiviöljyä yhä käsin sekoittaen.

Jos taikina on liian kuivaa, niin lisää vettä, ei öljyä.

Itse teen tästä 1 (ravintolapizzan kokoisen) pyöreän pizzan, jonka jaan sitten miehen kanssa kahtia.

Laske täytteet erikseen.

Itse laitan juustoksi 5% Turunmaata, ja ihan ripotellen päälle nimeksi mozzarella-hyvin on kelvannut miehellekin!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Tso
AineksetMääräEnergiaPHRK
Durumvehnäjauho [1 dl] (Myllyn paras), annos 70g2458g8604kcal319.6g1720.9g36.9g0g
Vesi1405g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g112g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 141g1242kcal0g0g140.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8232g19693kcal639.2g3441.8g354.8g0g
Valittu annoskoko4116g9847kcal319.6g1720.9g177.4g0g
Annoskoko puolitettuna2058g4923kcal159.8g860.5g88.7g0g
Arvot/100g100g239kcal7.8g41.8g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142781