Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 595g2036kcal36g449.6g4.2g13.7g
Vesi, vesijohtovesi 2799g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)700g1155kcal21g28g105g0g
Ruokasuola jodioitu 23g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8232g6383kcal114.2g955.2g218.4g27.4g
Valittu annoskoko4116g3191kcal57.1g477.6g109.2g13.7g
Annoskoko puolitettuna2058g1596kcal28.6g238.8g54.6g6.9g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200469