Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 131g155kcal28.7g0g4.3g0g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Oivariini, 80 normaalisuolainen7.8g56kcal0.1g0.1g6.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)78g67kcal0.8g2.7g5.5g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g13g46kcal0.1g10.5g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 157g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana825g665kcal60g29.2g33.2g1g
Valittu annoskoko412g332kcal30g14.6g16.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna206g166kcal15g7.3g8.3g0.3g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.5g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391