Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g250g150kcal3.7g32.5g0.2g2.2g
Vehnäjauho puolikarkea 94g322kcal9.6g65.6g1.1g3.3g
Kananmuna kuorineen punnittu38g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g31g81kcal9.4g0.6g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana825g1201kcal53.6g197.6g18.8g11g
Valittu annoskoko413g600kcal26.8g98.8g9.4g5.5g
Annoskoko puolitettuna206g300kcal13.4g49.4g4.7g2.8g
Arvot/100g100g146kcal6.5g24g2.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192