Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 56g125kcal9.9g0g9.6g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g127g185kcal6.7g36.9g0.9g1.7g
Maito, Kevyt175g80kcal5.6g8.4g2.6g0g
Kananmuna kuoreton 12g18kcal1.5g0g1.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g28g79kcal5.4g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana826g980kcal58.6g92g41.2g3.8g
Valittu annoskoko413g490kcal29.3g46g20.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna207g245kcal14.7g23g10.3g1g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040