Mantelileipä ilman juustoa

Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 800g468kcal78.5g24.8g3.2g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g160g16kcal2.4g0g1g136g
Leivinjauhe 160g281kcal8.3g60.5g0g0.8g
Manteli, jauhettu, n. 1dl960g5779kcal231.4g63.4g518.4g67.2g
Vehnälese 144g329kcal19.2g22.2g6.5g54g
Seesaminsiemen, kuorineen 136g917kcal36.6g9.4g78.9g16.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8240g20600kcal1192.8g371.2g1576.8g549.4g
Valittu annoskoko4120g10300kcal596.4g185.6g788.4g274.7g
Annoskoko puolitettuna2060g5150kcal298.2g92.8g394.2g137.4g
Arvot/100g100g250kcal14.5g4.5g19.1g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197855