Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1337g2219kcal253.9g0g133.7g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g234g173kcal10.5g30.2g0.5g0g
Vesi835g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 401g121kcal3.8g20.4g0.8g8g
Paprika punainen 401g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Sipuli (kuorittu)368g99kcal4.8g17.6g0.7g6.2g
Valkosipuli 167g181kcal13.2g27.2g1g3.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl33g84kcal4g0.5g7.4g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Herkkusieni säilyke 334g57kcal7g0.7g1g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8240g6156kcal604.2g236.8g294g72g
Valittu annoskoko4120g3078kcal302.1g118.4g147g36g
Annoskoko puolitettuna2060g1539kcal151.1g59.2g73.5g18g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.9g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437