Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1431g1608kcal302.3g0g42.9g0g
Lanttu 858g248kcal8.6g39.5g2.6g15.4g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 57g62kcal4.5g9.3g0.3g1.2g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 401g906kcal64.1g2g72.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1144g1831kcal30.9g30.9g171.7g0g
Sinappi 29g38kcal1.3g4g1.7g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8240g9505kcal828.4g190.6g583.4g41g
Valittu annoskoko4120g4753kcal414.2g95.3g291.7g20.5g
Annoskoko puolitettuna2060g2376kcal207.1g47.7g145.9g10.3g
Arvot/100g100g115kcal10.1g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085