Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 140g104kcal18.4g1.5g0.6g9.7g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g240g2159kcal0g0g239.9g0g
Ruisjauho, 1 dl1000g3199kcal109.9g639.7g23g138.9g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 550g1727kcal58.1g326.5g12.1g30.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 600g1663kcal12g18g167.9g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g600g1157kcal113.9g0.6g78g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro200g61kcal4.2g8.4g1g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8256g20141kcal633g1989.4g1045g370.4g
Valittu annoskoko4128g10071kcal316.5g994.7g522.5g185.2g
Annoskoko puolitettuna2064g5035kcal158.3g497.4g261.3g92.6g
Arvot/100g100g244kcal7.7g24.1g12.7g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198407