Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 783g2687kcal79.8g548.1g9.4g27.4g
Vesi, vesijohtovesi 602g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g361kcal0g0g40.2g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g1405g2108kcal285.3g0g126.5g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g402g161kcal6.8g32.9g0.4g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g542g309kcal5.4g75.9g5.4g7.6g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste301g1084kcal87.3g5.1g84.3g0g
Oregano, kuivattu 8g25kcal0.9g1.7g0.8g3.4g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8256g13504kcal933.6g1332.6g534.2g77.4g
Valittu annoskoko4128g6752kcal466.8g666.3g267.1g38.7g
Annoskoko puolitettuna2064g3376kcal233.4g333.2g133.6g19.4g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444