Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g1520g5776kcal107.9g764.6g246.2g27.4g
Raparperi 1000g337kcal6.9g55g1g14g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g800g1520kcal20.8g41.6g144g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g12g44kcal0.4g9.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8256g19497kcal382g2455.2g873.4g82.8g
Valittu annoskoko4128g9748kcal191g1227.6g436.7g41.4g
Annoskoko puolitettuna2064g4874kcal95.5g613.8g218.4g20.7g
Arvot/100g100g236kcal4.6g29.7g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461355