Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 3151g4529kcal504.2g0g280.5g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3g8.5kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Creme Bonjour Yrttitarha599g1797kcal20.4g36.5g173.7g0g
Tilli, tuore 360g108kcal13.3g3.2g2.9g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8256g12885kcal1076.4g82g914.4g16.6g
Valittu annoskoko4128g6442kcal538.2g41g457.2g8.3g
Annoskoko puolitettuna2064g3221kcal269.1g20.5g228.6g4.2g
Arvot/100g100g156kcal13g1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63571