Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 167g55kcal1g9.3g0.3g4.3g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g20g12kcal0.3g2.6g0g0.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g21g58kcal4g0g4.6g0g
Katkarapu 28g19kcal4.1g0g0.3g0g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.2g5.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana826g304kcal19.4g25g11.2g9.2g
Valittu annoskoko413g152kcal9.7g12.5g5.6g4.6g
Annoskoko puolitettuna207g76kcal4.9g6.3g2.8g2.3g
Arvot/100g100g37kcal2.3g3g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234834