Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g128g256kcal25.6g0g16.6g0g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)3.9g27kcal0g0g3g0g
Perunasipulisekoitus 500g64g44kcal1g9.5g0.1g0g
Suolapähkinä 1.8g11kcal0.4g0.2g0.9g0.1g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow208g83kcal4.4g14.2g0.8g6.2g
Lihaliemikuutio Maggi4.8g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana826g906kcal63.6g48.4g49.4g12.6g
Valittu annoskoko413g453kcal31.8g24.2g24.7g6.3g
Annoskoko puolitettuna207g227kcal15.9g12.1g12.4g3.2g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722