Täytetyt paprikat

Kuori paprika ja höyrytä se 10 minuuttia kattilassa.

Keitä riisi

Kuullota sipuli, lisää paprika, keitetty riisi ja tonnikalat

Täytä paprikat, päälle juustodippi ja raaste

Uuniin 10 minuutiksi ja valmis!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kristakukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Paprika keskiarvo 70g20kcal0.7g3g0.3g1.3g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)109g133kcal2.4g29.7g0.3g0.9g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )81g113kcal10.5g5.3g5.7g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)66g108kcal16.4g0.6g4.3g0g
Juustodippi, Pirkka 300g44g57kcal1.4g0.7g5.4g0g
Juusto, kermajuusto, pirkka22g85kcal5.2g0.2g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana826g1044kcal73.8g81g46g5.2g
Valittu annoskoko413g522kcal36.9g40.5g23g2.6g
Annoskoko puolitettuna207g261kcal18.5g20.3g11.5g1.3g
Arvot/100g100g126kcal8.9g9.8g5.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283887