Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g63g19kcal0.8g4.6g0.1g1.9g
Sipuli 17g5.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vesi312g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)6.2g16kcal0.8g0.7g1.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl16g13kcal0.2g0.7g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g108kcal4g13.6g4.6g4.4g
Valittu annoskoko414g54kcal2g6.8g2.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna207g27kcal1g3.4g1.2g1.1g
Arvot/100g100g13kcal0.5g1.6g0.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283816