Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 140g104kcal18.4g1.5g0.6g9.7g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g240g2160kcal0g0g240g0g
Ruisjauho, 1 dl1000g3200kcal110g640g23g139g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 550g1728kcal58.1g326.7g12.1g30.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 600g1664kcal12g18g168g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g600g1158kcal114g0.6g78g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro200g61kcal4.2g8.4g1g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8260g20151kcal633.4g1990.4g1045.4g370.6g
Valittu annoskoko4130g10076kcal316.7g995.2g522.7g185.3g
Annoskoko puolitettuna2065g5038kcal158.4g497.6g261.4g92.7g
Arvot/100g100g244kcal7.7g24.1g12.7g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198407