Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g226g158kcal36.1g0g0.7g0g
Purjosipuli 56g13kcal1g1.4g0.1g1.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Ruokakerma Valio 5%113g68kcal1.4g3.2g5.6g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro14g4.3kcal0.3g0.6g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g540kcal77.8g10.8g18.6g3.6g
Valittu annoskoko414g270kcal38.9g5.4g9.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna207g135kcal19.5g2.7g4.7g0.9g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968