Nopea jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää sinne keittojuurekset.

Anna kiehua muutama minuutti ja lisää jauheliha ja sipuli.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g112g191kcal21.4g0g11.2g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 112g38kcal1.2g6.1g0.2g3.3g
Vesi, vesijohtovesi 169g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g1.7g6kcal0.3g0.7g0.4g0.2g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.8g7.3kcal0.4g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g500kcal47.2g17g24.6g7.4g
Valittu annoskoko414g250kcal23.6g8.5g12.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna207g125kcal11.8g4.3g6.2g1.9g
Arvot/100g100g60kcal5.7g2.1g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301303