Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl150g540kcal3g4g57g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 150g58kcal4.9g4.2g2.2g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g9g4.9kcal0.5g0.3g0.2g9g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g1710kcal39.4g28g160.4g18.6g
Valittu annoskoko414g855kcal19.7g14g80.2g9.3g
Annoskoko puolitettuna207g428kcal9.9g7g40.1g4.7g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.4g19.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327