Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g125g100kcal1.9g8.4g6.2g0g
Munakoiso 100g22kcal0.5g3.1g0.2g2.5g
Kesäkurpitsa zucchini 125g23kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Broccoli 200 g50g11kcal1.6g0.9g0.2g0g
Mineraalisuola keskiarvo 1.7g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 5.2g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Parmesaani (Joku), annos 30g3g12kcal0.7g0g1g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)3.7g27kcal0g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g390kcal11g31.2g22.2g7g
Valittu annoskoko414g195kcal5.5g15.6g11.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna207g98kcal2.8g7.8g5.6g1.8g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378