Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 2703g5279kcal505.2g0g364.9g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g1126g1239kcal25.9g45g112.6g0g
Tilli, tuore 270g81kcal10g2.4g2.2g5.7g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g14g23kcal1.1g4.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8280g13244kcal1084.4g103.4g959.6g11.4g
Valittu annoskoko4140g6622kcal542.2g51.7g479.8g5.7g
Annoskoko puolitettuna2070g3311kcal271.1g25.9g239.9g2.9g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.2g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676