Metvursti-Marinara kastike

Kuulota hienonnettu sipuli ja jpuristettu valkosipuli oliiviöljyssä, lisää sitten myös siivuiksi leikattu metvursti ja anna sen paistua hieman.

Kun metvursit on paistunut, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Anna kypsyä sekoittaen n. 10-15 min.

Valkosipulia on omassa resptissäni aika infernaalinen määrä, eli sitä voi jättä tarvittaessa vähemmänkin.

Ilman valkosipulia tätä herkkua ei kuitenkaan kannata jättää.

Jos taasen pitää oliiveistä, voi mausteiden lisäyksen yhteydessä kastikkeen sekaan laittaa viipaloituja mustia oliiveja maun mukaan.

Mainio kastike joka sopii hyvin kanan ja pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3007g1052kcal48.1g207.5g3g42.1g
Metvursti, kevyt LINJA (Hk), annos 4g601g1804kcal156.3g0g132.3g0g
Oliiviöljy 81g718kcal0g0g81.2g0g
Sipuli (kuorittu)331g89kcal4.3g15.9g0.7g5.6g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.8g0.4g1.5g
Basilika, tuore 12g3.3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Oregano, kuivattu 24g74kcal2.6g5.2g2.5g10.3g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8280g7704kcal437.4g490.2g441.2g125.8g
Valittu annoskoko4140g3852kcal218.7g245.1g220.6g62.9g
Annoskoko puolitettuna2070g1926kcal109.4g122.6g110.3g31.5g
Arvot/100g100g93kcal5.3g5.9g5.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341213