Porkkana-inkiväärikeitto

Hienonna sipuli ja paloittele porkkanat, varsiselleri, valkosipuli ja inkivääri.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset.

Kääntele niitä hetki öljyssä.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kypsennä kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta ja mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Tiiuzca

Tiiuzca sanoi...

Inkiväärin ystävänä laitoin inkivääriä vähän enemmän ja porkkanaa vähemmän. Hyvää tuli edelleen ja omasta mielestä maut tasapainottuivat, kun porkkanaa oli suhteessa vähemmän.

lauantai 15.02.2014 klo 08:54

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1283g359kcal7.7g76.3g2.6g32.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g285g77kcal3.7g13.7g0.6g4.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka154g17kcal1.7g1.7g0.3g1.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Inkivääri, tuore, silputtu46g37kcal0.8g8.1g0.4g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl29g257kcal0g0g28.5g0g
Vesi2281g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)29g74kcal3.7g3.4g5.1g0.1g
Mustapippuri 14g40kcal1.6g5.5g0.5g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8280g1762kcal41.6g224g76.2g87.2g
Valittu annoskoko4140g881kcal20.8g112g38.1g43.6g
Annoskoko puolitettuna2070g441kcal10.4g56g19.1g21.8g
Arvot/100g100g21kcal0.5g2.7g0.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406265