Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 561g641kcal94.3g0g29.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 701g534kcal13.2g108.7g1.4g7g
Porkkana 351g115kcal2.2g19.5g0.7g8.9g
Purjosipuli 140g32kcal2.5g3.4g0.3g2.9g
Sipuli 168g51kcal2.1g8.1g0.3g2.9g
Maustepippuri, annos 1g7g0.2kcal0g0g0.1g0g
Vesi1402g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g281g701kcal39.3g9.5g56.1g0g
Pinaattipakaste 150g210g29kcal4g0.8g1.1g2.7g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g281g149kcal16g14.9g2.5g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g14g9kcal1.1g1.3g0.1g0g
Tilli, tuore 28g8.4kcal1g0.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8288g4539kcal351.4g333g184g50g
Valittu annoskoko4144g2270kcal175.7g166.5g92g25g
Annoskoko puolitettuna2072g1135kcal87.9g83.3g46g12.5g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101369