Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 2333g4558kcal436.1g0g315g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)700g1260kcal133g0.7g77g0g
Kananmuna kuoreton 513g732kcal64.2g1.5g52.6g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g131g157kcal3.3g7.8g11.8g2g
Tomaattimurska 467g137kcal2.6g24.7g0.9g8.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8288g13688kcal1278.4g69.4g914.6g21.8g
Valittu annoskoko4144g6844kcal639.2g34.7g457.3g10.9g
Annoskoko puolitettuna2072g3422kcal319.6g17.4g228.7g5.5g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330164